Koop nu online uw HISWA kaarten met korting!

HISWA-2014-Logo-ENG-with-Date

 

In deze nieuwsbrief vindt u het laatste watersportnieuws, leuke aanbiedingen en uiteraard ook informatie over de HISWA Amsterdam Boat Show 2014, van 5 t/m 9 maart in Amsterdam RAI. Bekijk de website voor meer informatie.

bbn

ftd

Koop uw HISWA kaarten online met korting!
Over een ruime week openen de deuren van HISWA 2014! Met ruim 300 exposanten, een uitgebreid assortiment aan boten, vele nieuwe producten en primeurs en een boordevol activiteitenprogramma, is de beurs boeiend voor iedere watersporter! Heeft u nog geen kaarten gekocht? Koop ze dan nu online en ontvang een korting van €2,50 op het kassatarief. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang. Bestel bij uw kaarten voor slechts €9,00 een NS-dagretour. Hiermee reist u op beursdagen vanaf ieder NS-station in Nederland naar Amsterdam RAI – en terug. We hopen u te mogen verwelkomen van 5 t/m 9 maart in Amsterdam RAI!

Koop nu uw kaarten »
Carolijn Brouwer
Ontmoet dagelijks officials, afvallers en kanshebbers van de Volvo Ocean Race
Zeilster Carolijn Brouwer is momenteel druk bezig met haar voorbereidingen voor de Volvo Ocean Race die in oktober in Alicante van start gaat. Carolijn maakt deel uit van het damesteam van SCA. Nieuwsgierig wat er precies bij zo’n race komt kijken? Ontmoet Carolijn (op woensdag) of één van de andere zeilers, officials, kanshebbers en afvallers van de Volvo Ocean Race dagelijks om 15.00 uur in het Zeiltheater.
Lees meer »

jacht Flyer op HISWA 2014
Het legendarische jacht ‘Flyer’ te bewonderen op HISWA 2014
De Flyer komt naar de HISWA. Het legendarische jacht, waarmee de onlangs overleden ‘Flying Dutchman’ Conny van Rietschoten in 1978 zijn eerste Whitbread Round the World Race won. De Flyer komt voor het eerst in 30 jaar op initiatief van vier Nederlanders naar ons land. Op de HISWA, in de wereld van HISWA Unique, te bewonderen – ook van binnen!
Lees meer »
Diamond Dive
Diamond Dive op woensdagavond
Kom op woensdagavond naar de Water Fun Zone, daar vindt om 20.30 uur de Diamond Dive plaats. Hierbij worden verschillende kokers, waaronder één met een prachtig collier, ergens in het bassin gelegd. Als u de koker met het collier, met een Gassan 121 geslepen diamant t.w.v. €1.400, opduikt, is het colier van u! Duikt u mee?
Lees meer »

Onderhoud van uw boot
Alles voor en over het onderhoud van uw boot
Hal 7 staat volledig in het teken van bootonderdelen en -accessoires. Alle mogelijke benodigdheden, hebbedingetjes en technische snufjes zijn er te vinden. Ook vindt u er het Onderhoudspaviljoen en Demoplein, voor alles over het onderhoud van uw boot, met bovendien leerzame demonstraties en interactieve workshops. Na een bezoek aan deze hal kunt u goed voorbereid aan de slag!
Bekijk het programma »
HISWA klassiek
Leugenbank in de wereld HISWA Klassiek
In de Leugenbank, onderdeel van HISWA Klassiek, vinden dagelijks interviews met maritieme schrijvers, mensen die zich inzetten voor het behoud van maritiem erfgoed, evenementorganisatoren en andere kenners van klassieke schepen plaats. Tussen de gesprekken door zijn er vertoningen van films en ook vindt hier zondag 9 maart de prijsuitreiking van de Amateur Boot Bouw Award plaats.

Speciaal voor de jeugd
Speciaal voor de jeugd
Tijdens de HISWA is er ook weer van alles te leren en proberen voor de jeugd. In de Water Fun Zone zijn leerzame clinics, zoals zeilen, surfen, bungee roeien, kanopoloën en nog veel meer. Ook is het mogelijk om “op het droge” te oefenen in de sailingmaker, in een trapeze te hangen op een catamaran, of met een waterskisimulator te oefenen. Daarnaast is het Nederlands Platform Jeugdwedstrijdzeilen aanwezig om jonge zeilers te inspireren.
Bekijk het programma »
Nieuwe producten en diensten
Veel primeurs, prachtige boten en nieuwe producten en diensten
De botenlijst biedt een eerste indruk van het assortiment aan sport-, en snelle boten, RIB’s, sloepen, weekenders, tenders en ook visboten. De liefhebber van de zeilsport kan kiezen uit de vele open zeilboten en day sailers. Merken zoals: Capelli, Linssen, Grand, Admiral, Alumacraft en Hanse 325 sieren de beurs met nog honderden andere bootmerken en types. Ook is er uitgebreid assortiment onderdelen, accessoires en diensten aanwezig. Bedrijven als Lankhorst Taselaar en Webasto, maar ook Fred Schot Zeilmakerijen en Cruising home zijn present.

Volop funsports activiteiten
Volop funsport activiteiten
Maak op de HISWA kennis met de funsporten kitesurfen, windsurfen en SUP (stand Up Paddling). Er zijn verschillende wedstrijden en -clinics in het bassin in de Water Fun Zone, u kunt landboarden met longboards en surfzeilen op het voorterrein van Amsterdam RAI en er is bovendien een uitgebreid Funsport paviljoen, waar veel bekende funsport merken aanwezig zijn! Toe aan nieuwe spullen? Of voor het eerst proberen? Op de HISWA is alles mogelijk!
Bekijk het programma »
RAI haven
Zelf het water op in de RAI Haven
Achter het RAI Complex vindt u de RAI Haven, waar verschillende leuke activiteiten op het water plaatsvinden. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale manoeuvreerclinics voor vrouwen, onder deskundige begeleiding. Mannen kunnen ondertussen een proefvaart maken in verschillende boten en voor de jeugd is er de KidsExperience, waar zij onder begeleiding ook zelf een motorbootje kunnen besturen (alleen in het weekend).

BNR live radio
BNR live radio: The Friday Move
BNR Nieuwsradio luidt wekelijks het weekend in met The Friday Move. In een Amerikaans, talkshowachtige setting brengt presentator Wilfred Genee de highlights van het nieuws. Spraakmakende gasten en items volgen elkaar op met grote snelheid, scherpte en humor en er is veel interactie met het aanwezige publiek.

Op vrijdag 7 maart wordt The Friday Move vanaf de HISWA uitgezonden, van 16.00 – 18.30 uur live vanaf de beursvloer.
Winnaars Facebook watersportfoto wedstrijd
Winnaars Facebook watersportfoto wedstrijd
De afgelopen tijd kon u op de HISWA Facebook pagina meedoen aan een watersportfoto-actie. Inmiddels is de actie afgelopen en zijn de winnaars bekend! Mevrouw C. Nuyts heeft met bovenstaande foto de meeste stemmen ontvangen en daarmee het Imhoff Cool Grey Day Racing jack gewonnen. Gefeliciteerd! We nemen deze week contact met u op. Ook de overige winnaars hebben per e-mail bericht gehad.
Bekijk alle winnaars van de actie »

HISWA in VaarTV
HISWA in VaarTV
VaarTV is het watersportprogramma waarin Vivian Slingerland naar gezellige en sfeervolle jachthavens in Nederland gaat, op zoek naar bijzondere verhalen. Deskundige Epco Ongering test nieuwe boten en sloepen en geeft praktische tips over het bouwen en onderhouden van jachten. Ook komt elke zondag t/m 9 maart het aanbod en de activiteiten op de HISWA aan bod. Kijken dus!

AANBIEDINGEN
AED aan boord
AED aan boord – vergroot in nood de overlevingskans
Het is een soort reddingsboei. De AED, het apparaat waarmee iemands leven gered kan worden bij plotselinge hartstilstand. Wanneer de AED binnen 6 minuten ingezet wordt neemt de overlevingskans tot 25% toe. Voor watersporters is het risico tot overlijden bij een hartstilstand vele malen hoger. De AED is praktisch nooit beschikbaar binnen 6 minuten. PreveCo staat op HISWA 2014 in Hal 7 (stand 07.211) en heeft dé AED voor u, ook voor aan boord.
Lees verder »
All is lost
Maak kans op de veelbesproken film ‘All is lost’
Maak dankzij HISWA en Universal Pictures nu al kans op een exemplaar van de veelbesproken film ‘All is Lost’: de intense overlevingsstrijd van 1 man tegen de oceaan. Stuur voor 9 maart het antwoord op de vraag “Hoe heet het personage van Robert Redford in All is Lost?” naar klantenservice@nbcuni.com en wie weet krijg jij begin mei de DVD thuis bezorgd!
Week zielen winnen
Week zeilen winnen?
Wilt u een week zeilen winnen? Bezoek dan tijdens de HISWA de Vaarkrant stand (01.102) bij de hoofdentree, laat ons weten op welk water u ultieme vrijheid heeft ervaren en maak kans op een week zeilen!
speciale aanbieding van Zeilen!
Profiteer nu: speciale aanbieding van Zeilen!
Speciaal voor HISWA nieuwsbrief lezers: ontvang nu 3 nummers Zeilen voor maar € 15,-. Met Zeilen leest u elke maand de belevenissen van zeilers over de hele wereld, krijgt u inzicht in de wereld van het wedstrijdzeilen en wordt u voorzien van allerhande praktische tips. Boordevol informatie, achtergronden en vermaak. Zeilen, voor zeilers door zeilers!
Bestel nu 3 nummers Zeilen voor maar €15,- »
Park-Line
Park-Line nu ook op het water!
De makkelijkste manier van mobiel betalen nu ook voor de recreatie- en beroepsvaart. Mobiel betalen met Park-line op het water is er voor lig- en havengeld, doorvaart en waldiensten. Park-line geeft u gemak en voordeel, nu ook op het water.
• Makkelijk betalen van waldiensten en liggeld.
• Snelle afhandeling van havengelden.
• Gebruiksgemak bij stroom- en watertappunten.
• Voordeel bij meer dan 500 havens en winkels.
• Achteraf betalen op één btw-factuur!
Lees meer »

Leave a Reply